Лицензи

Сертификат за коректна фирма

За добрата работа и високата оценка от клиентите фирма Валмарг стоун ЕООД през 2015 г. беше отличена със сертификат за коректна фирма.

Полученото признание от страна на Изследователски център на клиентските мнения (ИЦНКМ) ЕООД, организацията издаваща сертификатите, бе в резултат на дългогодишния ни труд и усилия да предоставяме качествен естествен камък и високо ниво на обслужване на нашите клиенти.

Валмарг стоун ЕООД поддържа имидж на коректен партньор с дългогодишните ни дистрибутори и партньори не само в България, а и в чужбина.

Европейският сертификат за коректна фирма е  международно признат от две години и е важен европейски документ.

Този сертификат е удостоверяващ документ за професионализма в работата на Валмарг стоун ЕООД. Той отличава компанията от конкурентите и гарантира пред нашите клиенти и партньори отлично обслужване, висок професионализъм и качество на предлагания от нас камък гнайс.

ертификат

Сертификат за изпитване на естествени скални материали от ивайловградски гнайс

Предлаганите от Валмарг плочи от естествен каменен материал (гнайс) са с отлични характеристики по БДС 7717-75 на огнеустойчивост, влагоустойчивост, студоустойчивост, шумоизолация, топлоизолация, якост и устойчивост на химични въздействия.

Сертификат гнайс

Сертификатът удостоверява, че гнайсовите плочи имат интересен и привлекателен вид (бежови, сиви) и успешно могат да се използват за настилки на тротоари, площади, алеи, облицовки на ниски декоративни сгради, огради и други архитектурно-строителни елементи и детайли.

Размерите на плочите са съгласно БДС 7717-75 и според желанието на клиента.