Настилки с естествен камък за големи натоварвания – паркинги и гаражи

Паркингите и гаражите се нуждаят от здрави настилки, издържащи големи натоварвания. На пазара се предлагат изкуствени материали за издръжлива на големи товари настилка, но те не могат да се сравнят с качествата на естествени материали като гнайс от Валмарг Стоун. Изберете този материал за настилка за вашия гараж или паркинг и освен голяма издръжливост и дълготрайност тя ще ви радва и с привлекателен вид. Препоръчваме ви настилка от павета гнайс.

 

Настилки с естествен камък за паркинг

 

Гнайсови павета от Валмарг Стоун

Паветата, произвеждани от нашата фирма, са в два цвята, характерни за гнайса, добиван в района на Ивайловград. Единият е златистобежов, а другият сребристосив. И двата цвята са подходящи за всякакъв интериор и екстериор. Изберете предпочитания от вас цвят и предпочитания размер павета.

Размерите, в които се произвеждат паветата, са три – 10х10, 12х12, 15х15. Дебелината на паветата е според вашите изисквания.

Ако предпочитате, можете да поръчате и павета в стил антик, които са със заоблени ръбове. Така настилката на вашия гараж или паркинг ще наподобява старинните настилки.

 

павета от гнайс

 

Здравина на гнайсовия материал

При избор на гнайс трябва да знаете, че здравината на ивайловградския материал го прави подходящ за здрави и дълготрайни настилки и облицовки. Това е материал, който е изключително студоустойчив – не се поврежда при екстремни атмосферни условия. Повърхността му не е хлъзгава и водонепроницаемостта му е висока, което означава, че няма риск от проникване на голямо количество вода във вътрешността на паветата, което при замръзване да повреди целостта на материала.

Всички тези качества не само гарантират здравина на вашата настилка в дългосрочен план, но и удобство при паркиране на автомобилите ви.

Гнайсовият материал е огнеустойчив и устойчив на действие на химикали. Тези качества са сред основните плюсове, които правят паветата от този естествен камък най-подходящите при избор на настилка за паркинг или гараж.

 

Настилки с естествен камък за гараж

 

Лесно подреждане на паветата

Колкото и предимства да има даден материал, при полагането на елементите от него за настилка е важно те лесно да се подреждат. И тук паветата ви предлагат удобство. Те са с правилна форма и лесно ще ги подредите, за да покриете цялата площ на паркинга или гаража.

Най-типично е подреждането на паветата в редове и колони. Други предпочитани варианти са например във форма на дъга, или във форма на ветрило. Изберете предпочитания от вас начин на подреждане. Във всички случаи лесно ще оформите желаните форми – редове или дъги.

 

Настилка от гнайс за големи натоварвания

 

Избор на гнайс за настилка – екологичен избор

Непрекъснатият стремеж на хората да използват все повече природни материали е израз на грижата за околната среда, като се държи на незамърсяване с изкуствени материали. Изборът на гнайсови павета за настилка на вашия гараж или паркинг е част от общата грижа за екологични решения с избора на материал, предлаган от природата.

Паветата от камък Ивайловград ще ви радват не само с красотата, която придават на настилката, и с гарантираната дълготрайност на материала, но и с естествения си материал, с който не нарушавате екстериора, използвайки имитиращи изкуствени материали за настилка.