Водни барове с камък гнайс – разхлаждате се с напитки, без да излизате от басейна

Басейнът вече е необходимост за живеещите в къща, а и за вилата. В него могат да си почиват членовете на семейството, както и гости. Особено приятно е потапянето във водата, затопляна през целия ден от слънцето, вечер на лунна светлина или приглушено осветление. За доброто настроение помагат и разхладителните напитки.

За сервиране на напитки обикновено се използват масички край басейна. Защо не улесните и себе си, и близките си, като изградите бар плот вътре в басейна? Това е много практично и лесно осъществимо.

Ако желаете да закупите подходящ камък за облицоване на воден бар, изпратете запитване или се свържете се с нас:

Изпратете запитванеTел.: +359 (0373)  87901

GSM: +359 (089) 9153054

mail: valmarg@abv.bg

Водни барове с камък гнайс

Материалът, който е най-подходящ за бар плота

Най-добре е това да е естествен камък, който не се поддава на действието на водата и остава със здрава и привлекателна повърхност. На тези изисквания отговаря камъкът гнайс от Ивайловград.

Този камък е в два цвята, и двата от които са много привлекателни – сребристосив и златистобежов. Можете да изберете подходящия цвят за басейна ви.

Гнайсът е камък, който се отличава с изключителна здравина. Той издържа на температурни промени, така че при изстиване или затопляне на водата няма да промени качеството си.

Повърхността на гнайсовия камък Ивайловград е грапава и не се хлъзга. Това е качество, което прави материала подходящ за бар плот в басейна.

Гнайсът се обработва и монтира лесно, затова много хора го избират за облицовки и настилки. Изберете го за вашия бар плот в басейна и ще бъдете доволни от този избор.

бар в басейна с гнайс от Ивайловград

Бар плотът вътре в басейна е много удобен

За разхлаждащи напитки не е задължително да излезете от басейна, да прекъснете удоволствието от ласките на водата. С гнайсов бар плот, независимо дали ще бъде до стената на басейна или някъде в центъра, ще имате място за удобно изпиване на студена вода, кола или друга напитка.

камък Ивайловград е подходящ облицовка

Ниша, в която да подреждате бутилките с напитки

Ако изградите бар плота до стената на басейна, можете да предвидите и ниша за съхраняване на бутилки. Нишата може да е издигната над нивото на водата. Така сервирането на напитките ще бъде много лесно. Не забравяйте да зареждате редовно запаси от разхладителни напитки.

Бордюр на бар плота

За да не се притеснявате, че чашите или бутилките с разхладителни напитки могат да паднат от плота, е добре да се оформи външен бордюр, който е по-висок от нивото на плота. Така дори при плуването на намиращите се в басейна да се образуват вълнички, те няма да събарят чашите и бутилките.

камък за воден бар

Бар столчета – по желание

За по-голямо удобство на тези, които предпочитат да изпият разхладителната си напитка удобно седнали, може да се предвидят бар столчета, също вътре в басейна. Те могат да се изградят като колони с облицовка от гнайс и гнайсови плочи отгоре на седалките. Грапавата повърхност на седалките от ивайловградски камък няма да създава риск от хлъзгане и падане.

подходящ камък за облицоване на бар

Заслужава си да се потрудите и да си осигурите удобство и стил за прекарване на приятни часове в басейна, с бар плот и седалки-столчета облицовани с гнайс. Оформете бар плота и целия кът във формата, която ви допада, и се наслаждавайте на студените напитки в горещите дни. Гостите и приятелите ви също ще оценят това допълнение към басейна и ще се чувстват чудесно, когато ги поканите да ви гостуват.

Изпратете запитване или се свържете се с нас:

Изпратете запитванеTел.: +359 (0373)  87901

GSM: +359 (089) 9153054

mail: valmarg@abv.bg