Доставка на палети Ивайловградски гнайс до цялата страна

Гнайсовият камък Ивайловград има своето множество от почитатели, които се радват на настилки, облицовки и декоративни елементи от този красив естествен материал. За всички, които планират покупка на ивайловградски гнайс, предлагаме удобни и изгодни доставки на избраните от вас видове: рязан камък, полигонални плочи гнайс и други.

Нашите предложения включват както доставки на малки количества, така и на големи количества гнайсов материал. При заявки за експресни доставки ги организираме бързо, за да удовлетворим нуждите на заявителите.

палети Ивайловградски гнайс

Как се извършват доставките на палети с гнайсов материал

  • За заявки на малки количества и за заявки на експресни доставки

Доставките на материал по такива заявки се извършват основно с две куриерски фирми – „Спиди“ и „Транспрес“, но можем да организираме доставки и чрез други доставчици до дестинации в цялата страна.

Срокът за доставки е до 3 работни дни.

  • За заявки на големи количества гнайсов материал

За клиентите, които поръчват големи количества гнайс от Валмарг Стоун, организираме доставки с предпочитана спедиторска фирма.

доставка на гнайс палет

Заявете доставка на гнайс и посочете адреса за доставка

Когато ви е необходим гнайс за настилки, облицовки, зидове, декоративни елементи, просто посочете вида на гнайсовия материал, количеството, предпочитания срок за доставка и адреса, до който желаете да бъде извършена тази доставка.

Веднага ще организираме подреждането на материала върху палети, товаренето и доставката с предпочитания от вас спедитор.

палети с гнайс

Спестете си търсене на куриерска фирма за доставка при покупка на гнайс

Ако закупите от нас ивайловградски камък и решите сами да организирате доставка, свързвайки се с различни фирми и сравнявайки цените и условията им за доставки, ще изгубите време и ще положите излишни усилия.

Доставките при поръчка на гнайс от Ивайловград, който сте купили от нас, организирани от нас, ще ви спестят и време, и усилия, и пари – цените за доставки, организирани от Валмарг Стоун, са по-изгодни.

Направете заявка за необходимия ви гнайсов материал и ние ще поемем организирането на подреждането върху палети, товаренето, както и организирането на доставката до посочения от вас адрес.

Защо цените на доставките, които организираме, са по-изгодни

Фирмата ни се намира на важен транспортен възел – на международния път, който свързва България с Гърция и Турция. По този път се извършват множество доставки, а с по-голям брой и честота на доставките намаляват и цените.

Ако организираме товарене на камион без ремарке, в него могат да се натоварят между 10 и 12 палета. Цената на превози с такъв камион е 1,50 лв на километър.

За по-големи количества доставките се извършват с камиони с ремаркета. В тях могат да се натоварят до 22 палета. Цената на превозите за камиони с ремаркета е малко по-висока – 2 лв на километър.

Ако разстоянието до крайната дестинация е голямо, както и ако е необходимо да се направи повече от един курс, шофьорите предлагат отстъпки. А при обратни курсове цената може да бъде намалена още.

Гнайсът от ивайловградския район отговаря на потребността от използване на естествени материали както за интериора в дома, така и за екстериора.

Свържете се с нас и поръчайте необходимото ви количество и се насладете на красиви облицовки, настилки, пътеки, бордюри, градински кътове и други места в дома, които ще грейнат с хубостта на гнайса, поръчан и получен с палетни доставки удобно и на изгодни цени от Валмарг Стоун.