Характеристики на Ивайловградския гнайс

Ивайловградският гнайс е един от най-търсените не само в България, но и в чужбина, поради много добрите му показатели на издръжливост и здравина. Фирма Валмарг стоун предлага продукти с високо качество, които може да закупите при изключително изгодни условия и цени.

Вижте някои от най-важните  характеристики на гнайса.

Огнеустойчивост – Притежава най-голямата степен на пожаробезопасност „A1” според класификацията на ЕС и се причислява към групата “негорими материали”.

Влагоустойчивост – Притежава най-голямата степен на влагоустойчив „A1” и голяма водонепропускливост. Не се променя при въздействие на повишена влажност и запазва параметрите си при многократна промяна на средата.

Студоустойчивост – Притежава висок коефициент на съпротивление при въздействие на различни неблагоприятни външни условия. Не се разрушава при многократни цикли на замразяване и размразяване.

Шумоизолация – Притежава висока степен на звукопоглъщане, което го прави добър звукоизолатор.

Топлоизолация – Притежава нисък коефициент на топлопроводимост, което го прави отличен топлоизолатор.

Екологичност – Екологично чист, естествен природен материал, добиван от кариери в Източните Родопи.

Устойчивост на химични въздействия – Притежава висока издръжливост на концентрации химични разтвори. Издържа на корозиционни и разграждащи вещества.

Якост – Запазва своята якост при водонапито състояние и след няколкократно замразяване. Притежава голяма издръжливост на удари и външни механични въздействия.

Свържете се с нас, за да направите заявка и директна доставка при специални партньорски цени и отстъпки.

облицовъчни камъни от Ивайловград