За поръчки

 

За експресни поръчки в по-малки количества

транспорт на гнайс по СпидиФирма Валмарг стоун има сключен партньорски договор за експресни куриерски услуги със Спиди, куриерска фирма Транспрес и други доставчици на товари в страната.

Така може да предложим на нашите клиенти възможност да организираме транспорт на закупените от нас количества камък гнайс до различни точки на страната.

В рамките на 3 работни дни доставката ще бъде изпълнена.

Качеството на естествените камъни е гарантирано.

Офертата, включваща цената на гнайса заедно с неговия транспорт е значително по-изгодна отколкото, ако се пазарува от прекупвачи и търговци в другите градове на страната.

Транспорт за по-големи количества

товарене на гнайсВалмарг стоун работи в партньорски отношения и с редица спедиторски фирми. Ние можем да предложим на нашите клиенти изгодни условия за доставка на закупени от нас количества гнайс до различни точки на страната и чужбина.

От клиента се изисква само да посочи адрес, на който да бъде доставена поръчката и без да има допълнителен ангажимент, ще му бъде доставено на желаното място закупеното количество натурален камък.

Ние се ангажираме изцяло с организацията, свързана с товаренето и превоза на поръчаната стока.

Обикновено възможностите за договаряне на по-изгодни цени за транспорт са големи, тъй като се намираме на възлово място – международния път, свързващ България с Турция и Гърция, така че трафикът на коли е голям.

Камионите без ремарке могат да извозят около 10-12 палета камък, като цената е 1.50 лева на километър.

Камионите с ремарке поемат до 22 палета на цена 2.00 лева на километър.

Когато километрите са повече и има повече от един курс, шофьорът прави отстъпка.

В случаите, когато курсът е обратен, се правят допълнителни договорки и цената пада значително.

Пресметнато в цифри, цената на гнайса плюс транспорт, организиран от Валмарг стоун е по-изгодно от всички останали оферти!

Изпратете запитванеЗа да направите поръчка, моля посетете нашата страница за Контакти или се свържете с нас чрез Запитване.