Изрезки от гнайс – евтини камъни за облицовки и настилки

Облицовките и настилките все по-често заемат важно място в плановете за придаване на оригинален и привлекателен вид на дома и постигане на уют. В тях можете да приложите своите виждания, да създадете схеми от изрезки от гнайс например, използвайки предлаганите от Валмарг Стоун изрезки.

 

 

 

 

Изрезки от гнайс  

Изрезките от гнайс – размери и цветове Този продукт на Валмарг Стоун се предлага в два цвята – златисто-бежов и сребристо-сив. Размерите им са различни, а дебелината е от 1 до 1,5 см. Именно комбинирайки парчетата с различни размери, се постига естествено очарование – както в природата, в която рядко има еднаквост на отделни сегменти или парчета камъни.

 

 

 

 

  камъни за облицовки и настилки  

Едно оригинално решение – первази за пода или за пътеката в двора от изрезки от гнайс Искате да реализирате лесно и оригинално решение за интериора на стаята? Защо не помислите за первази за пода, съставени от изрезки от гнайс? Тези первази няма да са равни, както традиционните, но затова ще бъдат впечатляващи. Первазът от изрезки от гнайс е особено подходящ за каменен под. В ъглите можете да създадете декоративни елементи като опорни и изпъкващи точки на бордюра на пода. Пътеката в двора също може да се превърне от скромно място, свързващо дома с градината например, в атрактивен и изпъкващ декоративен елемент. Бордюр от изрезки от гнайс се подрежда лесно. Можете да залепите изрезките по краищата на пътеката, ако е покрита с цимент. А можете и да наредите вертикално изрезките покрай пътеката от двете страни.

 

 

 

 

  каменна настилка  

Облицоването на колони и стълби с изрезки от гнайс

Изрезките от гнайс са не само атрактивни с текстурата на камъка и с нюансите на цветовете в тях. Те имат предимство, което ще ви даде възможност лесно да облицовате колони и стълби. Тъй като са изрезки, те имат една права страна. Затова е лесно да се постигне облицовка при конструкции с правоъгълни форми, като колони и стълби.

Облицоването на цели колони е евтино решение, тъй като изрезките от гнайс се предлагат от Валмарг Стоун на евтина цена. С тях ще постигнете впечатление на изграждане на цялата колона от плочи от гнайс.

Облицоването на стъпалата и стените на стълбището с изрезки от гнайс е друг популярен избор. Можете да облицовате целите стени, да оформите бордюр или да оформите облицовка като цокъл. Стъпалата също ще изглеждат ефектно с бордюр от изрезки от гнайс.

Съчетаването на изрезките по цветове и размери

Когато планирате оформяне на цветови съчетания или разпределяне на изрезките по големина, можете да купите от двата цвята изрезки, предлагани от Валмарг Стоун. Редуването им при облицовката на колони или стълбища например ще създаде впечатляващ ефект. Цената на изрезките е ниска и можете да използвате големи количества, без това да се отрази съществено на общата цена за обновяване на дома ви. Възползвайте се от промоциите, които предлага Валмарг Стоун. Можете да ги следите на сайта на фирмата.