Гнайс на палети с транспорт до цялата страна

Гнайсът е универсален и красив материал за облицовки и настилки. Все повече хора избират гнайс от Ивайловград за своя интериор, за външни облицовки и настилки, за декоративни кътове в дворове и градини. Двете разцветки на този вид декоративни камъни – златистобежова и сребристосива, подхождат на всякакъв интериор и екстериор, могат да се впишат в оформление в битов стил, в старинен дух, или в модерен стил с изчистени линии, разчитащ на красотата на естествения камък за стилен ефект.

 

Гнайс на палети с транспорт

 

Доставки за цялата страна

Независимо къде живеете, доставките на ивайловградски гнайс се организират бързо, като плочите се товарят върху палети. След това палетите се транспортират с куриерска фирма „Спиди“ или други наши партньори спедитори до всички дестинации в страната.

При товаренето върху палетите плочите се подреждат внимателно, така че при транспорта няма риск от падане на плочи или повреждане.

При направена поръчка с транспортна услуга можете да проследявате движението на пратката до вас, като използвате нейния референтен номер.

 

Предимства на доставките до вашата дестинация

На първо място, където и да се намирате, транспортът с логистичната фирма се организира бързо и до три работни дни ще получите поръчаните количества гнайс.

Цялата организация от страна на Валмарг Стоун и партньорството с фирми от транспортния бранш са точни, бързи и надеждни.

Цените за този красив ивайловградски камък са конкурентни.

Ние спазваме стриктно поръчаните количества и изискванията за квадратура, която ще се облицова или настила.

При повторни и чести поръчки организирането на доставките е още по-бързо, а Валмарг Стоун е коректен партньор за доставки на гнайсов материал.

Ние сме сигурни, че имате чудесни идеи за проектите в дома, вилата и на други места, за които поръчвате доставки на камък Ивайловград. За нашите клиенти и за всички интересуващи се на сайта ни сме публикували множество материали, които също могат да ви бъдат полезни. Сред тях има информация за качествата и спецификата на гнайса, която е много полезна при работата с него.

 

гнайс от Ивайловград изгодно

 

Условия при доставките

  • Общите цени на гнайсовия материал, заедно с транспорта, са много конкурентни. При по-малки количества доставките се изпълняват бързо чрез „Спиди“.
  • За доставки на големи количества си партнираме и с други спедиторски фирми. Направете своите поръчки и те ще бъдат изпълнени бързо и коректно.

Ако палетите са до 10-12, транспортирането се извършва с камион без ремарке.

За палети над 12 броя и до 22 палета се използват камиони с ремаркета.

Цената за километър за транспорт с камион без ремарке е 1,50 лв, а за камион с ремарке е 2 лв.

Ще получите и отстъпка, ако доставката изисква повече от един курс и ако разстоянието е по-дълго.

Обадете ни се и поръчайте доставка на необходимото количество гнайсов материал!

 

ивайловградски камък на палети транспорт

 

Нашата гордост – информация за реализирани проекти

Много са обектите, които са завършени и греят с красотата на нашия гнайсов материал, доставен за облицовки и настилки. На сайта ни ще намерите раздел Проекти, посветен на вече изпълнени проекти, които ще ви запалят за по-бързо осъществяване и на вашите планове за оформяне на дом, кът и т.н. Готовите обекти, допълнени с привлекателността на полигонални плочи гнайс, са особено актуални. Такива плочи с неправилна форма са традиционно използвани в старите български къщи. Стилът на това оформление с естествен камък е много популярен. Струва си да се запознаете с изпълнените проекти.